Cerita dan tutor membuang Windows Genuine Advantage :)



Antara kalian-kalian yang tengah membaca ni, berapa orang yang Windows pirate?
Angkat tangan..!!! Haha.



Ramai kan yang suka pakai Windows pirate, nape ek? *Saya pun! Hahahaha.. lawak bodoh.
Mahal sangatt kah harga Windows yang ori? Saya tak tau, yang formatkan laptop ni bukan saya, tapi orang kedaii.^^


Bila guna Windows pirate kita kena hati-hati, kena disable kan windows update sebab nanti kena block dengan Windows Genuine Advantage ni. Tapi atas kecuaian, kadang-kadang kita terkantoi jugak dengan Windows team, hahaha tulahh sape suroh ada internet? *Padan muka! Haha.


Memang sangat menyeksa batin dan menyakitkan *sungguh.. bila dah didetect kita punya Windows tak ori. Kan kan? Tak boleh pasang background image.. Tak boleh nak login dengan senang hati, asyik-asyik notification suruh buy genuine punya. Ingat saya ada duit nak beli online? Duhhhh .


System pun slow dan perasaan ingin membaling laptop sangat mebuak-buak! Nasib baik laptop, berat sikit daripada netbook. Haha.


Okaylah, tadi saya blogwalking kat banyak3 blog dan saya terjumpa satu benda yang sangat-sangat saya idamkan, saya cari. Senang kata, i crave for it lahh! *ecece...


Pengumuman dulu ya..

Saya sangat-sangat berterima kasih pada insan ini kerana telah memberikan nafas kepada Windows saya untuk kembali cergas dan bertenaga. Hiperbola, persona dan metafora itu kan indahh, ^__^

Nama beliau: budak skema


Mula-mula saya nak tekankan dulu bahawa cara ini hanya sesuai untuk Windows 7 (semua versi) *setakat ini lahh.. Kalau nak cuba untuk Windows Vista dipersilakan, tapi untuk XP maaf ya..



RemoveWAT



 Apa itu RemoveWat? Haa..benda nilah yang saya guna tuk buang Windows Genuine Advantage.


Macam mana cara nak guna?
Cuma download saja di  SINI  dan kelikkan pada file .exe tu,

pastu dia akan keluar macam yang kat atas tu, dan kelik pada "remove WAT"

just wait and see.. let RemoveWAT cool buat semuanya. Coool!


Uhuh, I'm very very happy now! *dengan gaya James Brooke berdiri.


lastly, very much thanx to him ^^
















1 wishes received:

  tricksrex

May 28, 2010 at 10:09 AM

hai drop sini..
oh senang la nak remove gini..
thanx ya..

ofkos la yang pirate.
nak beli yang ori rasa macam rugi gilerrrrrr

Related Posts with Thumbnails