Captcha Ajaib

Ajaib? Yaa.. ajaib. Sebab cpatcha captcha AJAIB ni seolah-olah memahami kehendak saya yang mahu cepat bergegas ke sana ke mari. *Dia berjaya upkan traffic saya. Sangat ajaib, mengalahkan Ustaz Arief Cakra Alam. Ceh3...


Walaupun awak-awak-awak semua tak hairan, tapi saya hairann! Meh tengok ini betul-betul-betull...






Leher.


Leher. Leher. Leher. Ada 3 kali leher di situ ya. Oh tak sangka dia paham bahasa Melayu rupanya, sebab selama ni kan dia suka cakap macam baby. Tah ape tah KHWND EPATLGOGV. Khu-wend-ae-part-tell-lou-gegvv. Eheks, macam oghang peghanchis.


*ini helah semata-mata. Okay?




Ha, ajaib kan?



6 wishes received:

  mimi

May 30, 2010 at 9:01 PM

salam... singgah sini...
nak tumpang banner boleh...klu x keberatan..maaf...blog nie cantik kak mimi suka...
nie alamat banner k.mimi

http://mimi-moneyonline.blogspot.com/2010/05/banner-sahabat-kak-mimi.html

pilih kt bawah tu...semua pitc motor..unik sikit..
oh ya...ini lg satu ..kalau sudi dapat letak 1 pun syukur..thanks

http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png
~~huge kak mimi~~tqvm..

  zither

May 30, 2010 at 9:09 PM

tumpang banner tu macam mana? xfahamm..

  Liyanaa.

May 30, 2010 at 9:57 PM

okay hari tu dah jumpa lembap sekarang leher pulak HA HA :P

  zither

May 30, 2010 at 10:03 PM

lembap? hahaha ..terasa awak, jahatla captcha ni! hehee

  +akufobia+

May 31, 2010 at 3:06 PM

da pernah jumpa pelikpelik.kadang gelak.haha.

  Syafrizal

May 31, 2010 at 7:12 PM

banyak Captcha pelik2 yang Google keluarkan
kadang2 ada yang kelakar.. hehe

Related Posts with Thumbnails